Opleidingsinstituut Premac

Premac staat voor Preventie Massage Complementair. Wij zijn de eerste opleider in Nederland die zich voornamelijk focust op preventieve in plaats van curatieve behandelingen. Wij hanteren een holistische werkwijze en brengen de oosterse en westerse geneeswijzen bij elkaar. Zo krijg jij het beste van beide werelden mee.

Voor iedereen die de cursus volgt, gaat Premac een stap verder. Wij helpen jou namelijk ook met het starten als zpp’er. Met de Premac Masseur Cursus, een korte en intensieve massage cursus, vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt.

Wil je binnen jouw organisatie mensen opleiden tot preventieve masseur? Dan komen wij graag op bezoek om de mogelijkheden te bespreken.

De kracht van preventieve massages

Premac is het opleidingsinstituut waar cursisten behandelvormen van complementaire en holistische massages leren toepassen die preventief werken op klachten. Deze klachten uiten zich psycho-emotioneel, maar ook via de spieren, pezen, botten en gewrichten die arbeidsgerelateerd of anders van oorzaak zijn. Vaak genoeg worden mensen behandeld wanneer pijn al ondraaglijk is. Wij leren jou om klachten te herkennen, nog voordat het klachten worden.

Premac is er ook voor de preventieve ondernemer met oog voor duurzaamheid van mens en planeet. Wij helpen jou, zodat jij anderen kunt helpen. Wil jij werknemers laten opleiden ten behoeve van preventief ziekteverzuim? Of heb jij een outplacement traject? Zit jij bij een uitkeringsinstantie of wil jij een eigen onderneming starten? Premac leidt jou op tot een preventie expert middels onze Premac Masseur Cursus.

Het Premac team

Jerrell Waterval

Jerrell is medeoprichter en de hoofddocent van Premac. Jerrell is verantwoordelijk voor de organisatie en inhoud van de massage cursus en Premac methode. Jerrell is complementair therapeut in de disciplines klassieke acupunctuur, shiatsu en tuina therapie. Daarnaast is hij vanaf 1993 tot heden werkzaam als docent Lichamelijke Opvoeding in het mbo onderwijs. Verder heeft Jerrell de NGS sportmassage, medische basisopleiding en de jaaropleiding Voedingsleer gedaan. Samen met zijn echtgenote, Jeanette, heeft Jerrell een praktijk voor Oosterse geneeswijzen, waar hij vanaf 2003 parttime werkzaam in is. Vanaf 2014 tot heden geeft Jerrell parttime les bij de massage-afdeling van diverse opleidingsinstituten in Nederland en België.

Jerrell is van mening dat voorkomen beter is dan genezen. Door in een vroege fase veranderingen in het bewegingsapparaat te herkennen, kunnen tal van klachten worden voorkomen, vandaar de opzet van de Premac cursus en methode.

Olaf van Dijk

Olaf is medeoprichter van Premac en is verantwoordelijk voor de bedrijfsorganisatorische kant waaronder PR/marketing, sales, HR en accountmanaging. Olaf heeft in het verleden functies bekleed in diverse branches, waaronder de horeca-, fitness-, vitaliteitsbranche en verkooporganisaties. Daarnaast heeft Olaf 2 stichtingen op het gebied van NGO mede opgericht. Als manager heeft Olaf diverse afdelingen opgezet, opnieuw vormgegeven en weer op de rails gezet.

Bij Premac brengt Olaf de opgedane kennis en kunde van de diverse branches en functies bij elkaar. Samen met zijn administratief/economisch en HR&O studieachtergrond is hij verantwoordelijk voor de bedrijfsmatige organisatie binnen Premac.

Samen met Jerrell werkt Olaf aan het op de kaart zetten van (verzuim)preventie in Nederland met de Premac methode

Wat je bij Premac leert

Na het volgen van de Premac Masseur cursus kun jij

N

Symptomen en patronen van klachten herkennen

N

Mensen adviseren ter voorkoming van klachten

N

Preventief masseren op de huid of met een tussenstof

N

Behandelingen op de stoel en behandeltafel toepassen

N

Aan de slag als Premac masseur voor een bedrijf of als zzp’er

N

Preventief masseren met of zonder gebruik van massage gereedschap

Een effectieve behandelmethode

De docenten van Premac zijn geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsgericht Onderwijs). Premac is bezig met de procedure tot CRKBO geregistreerde instelling. Dat betekent dat jij recht hebt op belastingteruggave na het voldoen van de kosten van de massage cursus.

Ben jij erbij in maart?
Schrijf je nu in!

Meld je direct aan voor de Premac Cursus of neem contact op voor meer informatie.

Volg ons ook via: